Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen vindt je in een overzicht hieronder, inclusief de antwoorden.

(Klik om antwoord te bekijken)

Klik hier voor de rechtstreekse link naar de pagina waar we je uitleggen hoe wij met jouw en onze veiligheid omtrent het Coronavirus omgaan.

De beelden in onze webshop kunnen in elke kleur en kleurnummer geschilderd worden. Je kunt zelfs de Gamma kleurkaartjes gebruiken zodat je zeker weet dat je de passende kleur hebt. De verf met die kleur(codes) laten we dan voor je maken in een weerbestendige buitenlak.  Neem even contact op bij vragen en we zullen je graag alles uitleggen.

Wij maken zelf geen beelden meer ivm tijd en ruimtegebrek. Onze polyester en polystone dierenbeelden krijgen we rechtstreeks van de fabriek(en) uit Duitsland en Polen en met tussenkomst van een Nederlandse groothandel.

Beelden in opdracht maken doen we dus niet meer, maar alle bestaande beelden kunnen we wel in je eigen favoriete (bedrijfs)kleuren en motieven schilderen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van je eigen “reclamekoe” of  “kunstkoe” voor in de tuin? Neem dan contact met ons op.

Alle dierenbeelden op onze website zijn weerbestendig en van een zeer goede kwaliteit polyester of polystone, tenzij anders vermeldt in de omschrijving.

Ook de buitenlak die we gebruiken om jouw beeld te schilderen is van een zeer goede kwaliteit en net als onze beelden weerbestendig ✅

LET OP! Onder weerbestendig wordt niet verstaan:

– Stormschade, afgebroken takken.

– Omvallen door de wind.

– Extreme weersinvloeden als: grote hagelstenen, blikseminslag.

Polyester/polystone beelden zijn:
• Zeer sterk
• Duurzaam
• Waterdicht
• Vorst en weerbestendig
• Roestvrij
• Niet poreus

Heel veel voordelen dus om een polyester beeld te kiezen voor binnen en buiten!

De voorwaarden vindt je in het menu onder “Mijn account”

Hier de directe link naar onze voorwaarden.

Dit betekent dat het beeld op dat moment niet op voorraad is, maar dat je het al wel kunt bestellen. Het beeld zal dan voor je besteld worden. We nemen dan contact met je op zodat je weet wanneer je het dan thuis kunt verwachten of afhalen.

Bij beelden die we in opdracht voor je schilderen zoals de levensgrote kunstkoeien en bedrijfsbeelden hebben we eerst persoonlijk contact om je wensen zoals patroon, logo en kleuren te bespreken, en dan gaan we ook gelijk kijken wat de levertijd en de kosten zullen zijn.

De kleinere beelden worden verzonden via DHL en de verzendkosten zijn €5,75 binnen Nederland en €10,- voor België en de rest van Europa.

De grotere beelden kunnen afgehaald worden bij ons atelier in Almelo. De beelden kunnen ook bezorgd worden tegen bezorgkosten afhankelijk van de afstand.

Wil je een beeld bestellen en laten bezorgen, neem dan even contact op zodat we dat kunnen bespreken

Betalen gaat heel simpel en veilig via je eigen vertrouwde internetbankieren.

Na het bestellen en invullen van je gegevens kun je bij het afrekenen kiezen uit verschillende mogelijkheden om te betalen:

– Ideal,

– Overschrijving,

– Creditcard,

– Apple Pay,

– Belfius,

– ING Home,

– Bancontact,

– KBC/CBC Betaalknop,

– Sofort Banking.

Je ontvangt dan na het verzenden nog een Track en trace code van ons, zodat je weet wanneer de postbode komt.

Load More


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven