Decoratie koe polyester voor buiten kopen bij Vrolijke Beelden Almelo

Decoratie beeld koe
Op de beurs

Of u nu decoratie koeien zoekt in uw eigen kleuren en motieven of dat u nu juist voor een koe beeld in originele kleuren wilt gaan zoals ze bij ons in Nederland in de wei staan, dan bent u bij Vrolijke beelden op het juiste adres. We hebben meerdere modellen polyester koeien voor buiten, leuke kalfjes en alle andere boerderijdieren die uw tuin kunnen opvrolijken.

polyester dierenbeelden voor in de tuin en in je kantoor en bedrijf
Bedrijfsreclame en logo op jouw koe

Decoratie beeld van een koe als buitenreclame voor je bedrijf.

Ook voor de zakelijke klanten hebben we deze decoratieve koeien, kalveren en natuurlijk alle andere polyester dierenbeelden in ons assortiment. Voor de zakelijke klanten schilderen we deze decoratie koeien en elk ander polyester dierenbeeld in de kleuren van uw bedrijf met bijpassende tekst en uw bedrijfslogo in exact uw eigen kleuren. Buitenreclame op maat dus voor uw bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Elke RAL kleur is mogelijk en de kwaliteits lakken laten we bij een verfspecialist op kleur maken zodat we 1 op 1 uw eigen kleuren gebruiken.

Grote beelden voor in de tuin en moderne beelden voor buiten vindt u ook bij Vrolijke Beelden.

Onze decoratie koeien en kalveren zijn van weerbestendig polyester en zeer geschikt voor buiten. Ook ‘s winters kunen onze beelden buiten staan omdat polyester in tegenstelling tot heel veel andere materialen ook vorstbestendig is.

Bekijk hieronder enkele van onze levensgrote polyester koeien en kalveren in het traditionele zwartbont en onze decoratie koeien die we al voor onze klanten geschilderd hebben.

BEL VOOR MEER INFO:

T: +31 616996482

Beeld van een rode koe voor de Red Cow Community van Lely

Levensgroot koe beeld kopen

Waarom een beeld van een koe kopen? Dat is een goede vraag. Er zijn tenslotte nog genoeg andere decoratieve dierenbeelden voor in uw tuin of bedrijf. Maar er is iets met koeien dat ze speciaal maakt. Misschien zijn het hun grote ogen en vriendelijke gezichten. Of misschien is het omdat ze zo’n belangrijk onderdeel van de Nederlandse agrarische sector zijn. Wat de reden ook is, koeien zijn al eeuwenlang in de kunst, in de natuur en als decoratie te zien.

En tegenwoordig dankzij moderne en weerbestendige materialen zoals polyester, kunnen ook de polyester koeien op nieuwe en opwindende manieren in de kunst, voor reclamedoeleinden voor uw bedrijf en als decoratiebeelden van dieren worden gecreëerd.

Polyester beeld koe in de tuin

Polyester is een synthetische stof die op bijna alles kan lijken. Het is duurzaam, weerbestendig, gemakkelijk te onderhouden en vooral betaalbaar. Dat betekent dat meer mensen dan ooit tevoren kunnen genieten van hun eigen koeienkunst in hun huis en voor bedrijven om de polyester dierenbeelden in te zetten als bedrijfsreclame, met zelfs de mogelijkheid om de polyester koeien te laten schilderen in hun eigen bedrijfskleuren en bedrijfslogo’s of gepersonaliseerde teksten.

Waarom een levensgroot polyester beeld van een koe kopen?

Grote kunst koeien voor buiten
Deze polyester koeien zijn in alle (bedrijfs)kleuren leverbaar.

Vraag ons gerust om advies

Het personaliseren van jouw eigen polyester koe

Hoe wordt jouw persoonlijke decoratie koe gemaakt?

Bij het schilderen van de kunst koeien begint onze schilder / kunstenaar met een blanco polyester koe. Vervolgens wordt met de klant de persoonlijke wensen en eventuele kleurnummers besproken. Het hele proces duurt meestal ongeveer twee weken in verband met drogingstijd van de verf waarmee we werken. De verf en lakken die we gebruiken zijn op terpentinebasis en deze zijn van een zeer goede en weerbestendige kwaliteit.

De betekenis achter de koe: wat stelt het voor?

Veel mensen zien koeien en denken meteen aan melk, hamburgers of biefstuk. Er is meer aan deze dieren dan op het eerste gezicht lijkt. In sommige culturen en werelddelen staat de koe niet voor een kunstbeeld in de tuin, maar voor moederschap, vruchtbaarheid en kracht. Ze zijn ook een symbool van rijkdom en status. In het hindoeïsme wordt de koe gezien als een heilig dier dat moet worden beschermd en vereerd. In veel delen van Afrika worden koeien als betaalmiddel gebruikt en bij speciale festiviteiten zoals verjaardagen en bruiloften als cadeau gegeven.

Dus de volgende keer dat je een koe beeld ziet, neem dan even de tijd om te waarderen wat dit dier vertegenwoordigt. Of het nu gaat om het voorzien van voedsel of als cultureel symbool, de koe is een belangrijk onderdeel van onze wereld.

Wat is polyester?

Polyester is een door de mens gemaakte weerbestenige en makkelijk te verwerken product. Polyester is een zeer sterk kunststof dat niet vervormd door vocht of temperaturen. Het kan worden gebruikt om veel verschillende soorten objecten te maken, zoals tuinbeelden, boten, zwembaden en decoratiebeelden. Polyester wordt ook veel gebruikt om sterke huishoudelijke artikelen te maken.

Dus waarom een polyester koe beeld kopen?

Koeien zijn gewoon leuk om naar te kijken. Ze zijn groot en vriendelijk en ze maken ons vaak aan het lachen.

Dus waarom zou je niet iets moois en persoonlijks aanschaffen dat jou en mensen om je heen aan het lachen maakt en een goed gevoel geeft.

Contact Vrolijke Beelden

OF BEL ONS DIRECT

× Waarmee kan ik je helpen?