Polyester beeld van een koe: Waarom een koe?

Waarom een beeld van een koe kopen? Dat is een goede vraag. Er zijn tenslotte nog genoeg andere dierenbeelden voor in uw tuin of bedrijf. Er is iets met koeien dat ze speciaal maakt. Misschien zijn het hun grote ogen en vriendelijke gezichten. Of misschien is het omdat ze zo’n belangrijk onderdeel van de Nederlandse agrarische sector zijn. Wat de reden ook is, koeien zijn al eeuwenlang in de kunst en als decoratie te zien.

En tegenwoordig dankzij moderne en weerbestendige materialen zoals polyester, kunnen koeien op nieuwe en opwindende manieren in de kunst, voor reclamedoeleinden en als decoratiebeelden worden gecreëerd.

Bekijk hier onze categorie boerderijdieren

Polyester dierenbeelden

Polyester is een synthetische stof die op bijna alles kan lijken. Het is duurzaam, weerbestendig, gemakkelijk te onderhouden en vooral betaalbaar. Dat betekent dat meer mensen dan ooit tevoren kunnen genieten van hun eigen koeienkunst in hun huis en voor bedrijven om de polyester dierenbeelden in te zetten als bedrijfsreclame, met zelfs de mogelijkheid om de koeien te laten schilderen in hun eigen bedrijfskleuren en bedrijfslogo’s of gepersonaliseerde teksten.

Dus waarom niet een levensgroot polyester beeld van een koe of kalf kopen?

Grote kunst koeien voor buiten
In alle (bedrijfs)kleuren leverbaar.

Misschien ontdek je zoals zoveel klanten dat je er dol op bent!

Het personaliseren van de koe: hoe wordt het gemaakt?

Bij het schilderen van de koe begint de schilder / kunstenaar met een polyester koe. Vervolgens wordt met de klant de persoonlijke wensen en eventuele kleurnummers besproken. Het hele proces duurt meestal ongeveer twee weken in verband met drogingstijd van de verf waarmee we werken. De verf en lakken die we gebruiken zijn op terpentine basis en is van een zeer goede en weerbestendige kwaliteit.

De betekenis achter de koe: wat stelt het voor?

Veel mensen zien koeien en denken meteen aan melk, hamburgers of biefstuk. Er is meer aan deze dieren dan op het eerste gezicht lijkt. In sommige culturen en werelddelen staat de koe voor moederschap, vruchtbaarheid en kracht. Ze zijn ook een symbool van rijkdom en status. In het hindoeïsme wordt de koe gezien als een heilig dier dat moet worden beschermd en vereerd. In veel delen van Afrika worden koeien als betaalmiddel gebruikt en bij speciale festiviteiten zoals verjaardagen en bruiloften als cadeau gegeven.

Dus de volgende keer dat je een koe ziet, neem dan even de tijd om te waarderen wat dit dier vertegenwoordigt. Of het nu gaat om het voorzien van voedsel of als cultureel symbool, de koe is een belangrijk onderdeel van onze wereld.

Wat is polyester?

Polyester is een door de mens gemaakte weerbestenige en makkelijk te verwerken product. Het is gemaakt van steenkool, lucht, water en aardolie. Polyester is een zeer sterk kunststof dat niet vervormd door vocht of temperaturen. Het kan worden gebruikt om veel verschillende soorten objecten te maken, zoals boten, zwembaden en auto onderdelen. Polyester wordt ook veel gebruikt om huishoudelijke artikelen te maken.

Dus waarom een koe?

Koeien zijn gewoon leuk om naar te kijken. Ze zijn groot en vriendelijk en ze maken ons vaak aan het lachen.

Dus waarom zou je niet iets moois en persoonlijks aanschaffen dat jou en mensen om je heen aan het lachen maakt?

Vrolijke Beelden

× Hoe kan ik je helpen?